perjantai 1. kesäkuuta 2012

D-pentue 7 viikkoa ja E-pentuekin pian

Tänään kävi eläinlääkäri tarkastamassa pentueet ja siruttamassa ne. Kaikilla oli purennat ok ja poikien miehuusosastotkin kunnossa. Molemmat pentueet olivat eläinlääkärin mielestä erittäin hyväkuntoisia ja kerrassaan upeita :-) Reippaitakin kaikki lapset olivat, eikä kukaan vierastanut pöytää tai vinkunut sirun laittoa.
D-pentueen kanssa kävimme tänään metsäreissulla, että tulee vähän autoiluakin ohjelmaan. Kaikkia pentuja ei pysty kerrallaan viemään, kun eivät tahdo mahtua autoon. Joten E-pentueen vuoro on huomenna.

Meiltähän pennut lähtevät vasta 9-viikkoisena uusiin koteihin. Emät hoitavat antaumuksella vielä lapsia (molemmat molempien pentuja) ja opettavat niille päivittäin uusia asioita. Tissittelyäkin vielä harrastetaan useita kertoja päivässä, ja sen emät tekevät ihan vapaaehtoisesti. Niillä on mahdollisuus olla poissa pentujen seurasta, mutta siellä ne seassa nukkuvat ja pennut nukkuvat kainalossa ja päällä. Työtä on paljon, mutta on myös erittäin antoisaa seurata pentujen kehitystä sekä täyspäisten emien touhua pentujen kanssa.

E-pentueesta on yksi tricolor narttu vapaana peruutuksen vuoksi. Ota yhteyttä, jos kiinnostaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti